reklama

Dobrí hostia

Čašníkov je stále viac, ako aj reštaurácii, barov, pivárni... S ich počtom a zväčšujúcou sa konkurenciou stúpa aj ich kvalita. Stúpa však aj „kvalita hostí“?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)
Stano, Martin a Ľubo.
Stano, Martin a Ľubo. (zdroj: Cuky)

Veľa hostí si myslí, že ak má peniaze môže si dovoliť všetko. Ako by vám padlo keby sa návšteva u Vás doma aj napriek vášmu maximálnemu úsiliu správala povýšenecky, drzo a nevychovane?

Poznám veľa výborných čašníkov, pre ktorých je ich práca aj ich láskou. Často je ich druhým domovom, pretože v nej trávia spravidla viacej času ako doma. Pracujú 15 i viac hodín denne, za mizernú plácu a odmenou im je spokojnosť hosťa. Áno, aj v dnešnej dobe žijú takýto ľudia. Sprepitné tvorí ich väčšiu časť príjmu, neokrádajú hostí ani zamestnávateľa.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Milí hostia, skúste otvoriť oči a ak stretnete takého čašníka a ste s ním spokojní, oceňte ho aspoň pochvalou. Nechajte si od neho poradiť pri výbere jedla, vína... Zverte sa do jeho opatery a dôverujte mu. Chce vám len to najlepšie!

Nabudúce o tom ako rozpoznať dobrého čašníka.

Peter Škripko

Peter Škripko

Bloger 
  • Počet článkov:  95
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Gastronómia je mojou láskou a chlebíčkom každodenným... Zoznam autorových rubrík:  Dobré jedláDobré reštaurácieDobré reštaurácie - hodnotenieDobrí hostiaDobré pitieKam cestovaťMeníčkaKlub priateľov vínaOsobnostiFotoCinefilSúkromnéSúkromné - fotomesačníček

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu