Peter Škripko

Ani kvapku na obrus

O jednoduchej a geniálnej pomôcke na nalievanie vína. 

7.6.2005 o 11:11 | Karma článku: 5,01 | Prečítané:  2776x | Diskusia: 10 príspevkov
Peter Škripko

Ako čašníci okrádajú hostí

Podrobný opis ako čašníci nehorázne okrádajú turistov. 

16.5.2005 o 11:11 | Karma článku: 11,90 | Prečítané:  4833x | Diskusia: 19 príspevkov
Peter Škripko

Nepite veľké preso!

Ako sa nevzdať vašeho obľúbeného veľkého presa a vychutnať si jeho chuť naplno.

21.4.2005 o 11:11 | Karma článku: 9,88 | Prečítané:  4331x | Diskusia: 9 príspevkov
Peter Škripko

Moč na soľničkách

Pri umývaní rúk na verejných toaletách mi napadajú rôzne myšlienky. Napríklad: Čoho prvého sa dotkne  chlap ktorý mi prešiel poza chrbát bez použitia umývadla...

5.4.2005 o 11:11 | Karma článku: 7,04 | Prečítané:  1923x | Diskusia: 33 príspevkov
Peter Škripko

Ako sa drží pohár na stopke

Ku tejto téme ma vyprovokovali  najmä herci. Väčšinou stopku ignorujú a my ostatní ich potom napodobňujeme. 

30.3.2005 o 11:11 | Karma článku: 6,49 | Prečítané:  2275x | Diskusia: 21 príspevkov
Peter Škripko

Aká je izbová teplota?

Rozmýšľali ste  niekedy nad tým aká je izbová teplota, pri ktorej sa doporučuje  konzumácia červeného vína?

23.3.2005 o 11:11 | Karma článku: 7,44 | Prečítané:  2948x | Diskusia: 13 príspevkov
Peter Škripko

Tip na digestív

Ak sa opýtate Slováka na slovenské víno, prvé čo mu napadne je Tokaj. Táto najkvalitnejšia oblasť slovenského vinohradníctva produkujúca tak špecifické víno sa stala jednou z vecí na ktoré sú Slováci právom hrdí.…

11.3.2005 o 11:11 | Karma článku: 5,48 | Prečítané:  2847x | Diskusia: 6 príspevkov
Peter Škripko

Výška prepitného

Odmeniť čašníka 10% prepitným by malo byť takou samozrejmosťou, ako sa pri odchode pozdraviť.

7.3.2005 o 11:11 | Karma článku: 5,57 | Prečítané:  2013x | Diskusia: 63 príspevkov
Peter Škripko

Milý Braňo Mojsej,

v prvom rade sa chcem ospravedlniť za neúčasť na konkurze do Vašej skvelej šou.  Píšem Ti, lebo v relácii Vilomeniny ma zaujal  Tvoj výber vína pre Noru.  Ak sa neurazíš, dovolím si dať Ti pár rád, aby si pri…

1.3.2005 o 11:11 | Karma článku: 11,28 | Prečítané:  4496x | Diskusia: 22 príspevkov
Peter Škripko

Tri dobré rady začínajúcim gurmánom

Veľmi krátko o tom, ako si  život obohatiť o nové chute, pôžitky a zážitky...

23.2.2005 o 22:22 | Karma článku: 4,19 | Prečítané:  1257x | Diskusia: 12 príspevkov
Peter Škripko

Dobrí hostia

Čašníkov je stále viac, ako aj reštaurácii, barov, pivárni... S ich počtom a zväčšujúcou sa konkurenciou stúpa aj ich kvalita. Stúpa však aj „kvalita hostí“?

24.1.2005 o 14:51 | Karma článku: 3,77 | Prečítané:  1356x | Diskusia: 1 príspevok

Už ste čítali?